Zo gaan wij voor jou aan de slag.

Bekijk alle openstaande vacatures

Wft-opleidingen (Wet op financieel toezicht)

Binnen onze klantenkring is het hebben of behalen van een Wft-diploma (Wet Financieel Toezicht) veelal verplicht. Het geeft namelijk aan dat je volgens wet- en regelgeving mag adviseren binnen het bank- en of verzekeringswezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Wft Schade Particulier voor de advisering in verzekeringen voor particulieren en Wft Hypotheken voor de advisering in hypotheken. Zo heeft elk vakgebied zijn eigen Wft-diploma.

Meer informatie en een compleet overzicht van alle Wft-certificaten.

Door ons grote netwerk van kandidaten binnen het bank- en verzekeringswezen zijn wij in staat om Wft-gecertificeerde kandidaten voor te stellen. Daarnaast leiden wij ook de nieuwe generatie adviseurs op! Geef ons een heads up als je hier meer over wil weten.

Vind hier jouw droombaan in de financiële branche.

De Vacature Makelaar bemiddelt kandidaten naar tijdelijke en vaste functies binnen de zakelijke en financiële dienstverlening. Voor onze opdrachtgevers vinden wij dat persoonlijke aandacht en nazorg bijdragen aan kwaliteit op langere termijn. Datzelfde geldt voor onze kandidaten. Samen met jou gaan wij op zoek naar een nieuwe uitdaging. De Vacature Makelaar verzorgt de werving en selectie voor verzekeringskantoren, banken, intermediairs, serviceproviders en meer!

Veel voorkomende vacatures zijn schadebehandelaars, letselschadejuristen, acceptanten, commercieel / administratief medewerkers, gevolmachtigd agenten, teamleiders, interimmanagers, back office medewerkers, front office medewerkers, projectmedewerkers, pensioendeskundigen, hypotheekadviseurs, klantenservice medewerkers, assurantieadviseurs binnendienst, accountmanagers / adviseurs buitendienst, intern specialisten verzekeren en CDD-ers.

Toe aan een nieuwe baan?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

NEEM CONTACT MET ONS OP