Werving & selectie.

Bij werving & selectie selecteren wij een kandidaat die direct in dienst treedt bij jouw organisatie.

(Offline) Het volledige werving- en selectietraject voeren wij uit voor een vast bedrag van 2,5 bruto maandsalarissen op fulltime basis. Lees ons artikel over werving en selectie en bereken je werving- en selectiefee.

Laat ons jouw kandidaat zoeken

Uitzenden.

Bij uitzenden selecteren wij een kandidaat die op flexibele basis inzetbaar is bij jouw bedrijf.

Naast de werving verzorgen wij ook de contracten, de verloning van de medewerker(s) en zorgen wij dat alles volgens wet- en regelgeving verloopt. Na de afgesproken inleentermijn ben je vrij om de kandidaat kosteloos over te nemen op contract.

Regel direct flexibel personeel!

Detavast.

De detavast constructie van De Vacature Makelaar biedt flexibiliteit en zekerheid tegelijk.

De geselecteerde kandidaat start op detacheringsbasis, gevolgd door een overname op contract bij jouw bedrijf. Deze eerste periode geven wij jou de mogelijkheid om te ervaren of de kandidaat past in de functie en bij jouw bedrijf. Je kunt dit zien als een verlengde proeftijd. Voor de detacheringsperiode hanteren wij een gunstig tarief, gevolgd door een overnamefee.

Ja, ik wil meer weten
Jim

Payrolling.

Bij payrolling lever je zelf de kandidaat bij ons aan.

De Vacature Makelaar neemt alle administratieve handelingen uit handen, zoals de verloning, het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten, de verzekering bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, salarisadministratie en de verwerking van cao- en wetswijzigingen. Doordat je zelf de medewerker aandraagt, betaal je hiervoor een scherp tarief. Neem contact met ons op voor een tarief op maat.

Vraag een Payroll voorstel aan

Detacheren.

Bij detacheren huur je een specialist bij ons in voor korte of langere periode.

Een kandidaat die in dienst is bij De Vacature Makelaar wordt ingezet op zijn of haar vakgebied bij jouw organisatie. Deze specialist is in het bezit van de benodigde opleidingen en ervaring. Hij of zij is daarom snel inzetbaar en ingewerkt! Lees hier ons artikel over detachering.

Ons uurtarief is afhankelijk van verschillende factoren. Neem voor een scherp tarief contact met ons op!

Vraag een detacheringsvoorstel aan
Martijn en Michiel

Nieuwsgierig? Nodig ons uit!

Wij leggen je graag uit wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Tijdens een kop koffie leggen we alle mogelijkheden eenvoudig aan je uit. Kosteloos en vrijblijvend.

Neem contact met ons op