Mooie verhalen. Wij hebben er veel.

Maar als het aankomt op onze dienstverlening en kwaliteit, hebben we liever dat anderen vertellen wat ze van ons vinden. Lees hieronder een aantal referenties van partners of bekijk onze feature van RTL!

Univé

De samenwerking met De Vacature Makelaar is bijzonder prettig. De lijnen zijn kort en persoonlijk. Bovendien kennen ze de branche en doorgronden snel welk profiel past bij het bedrijf, de cultuur en de functie. Veel andere werving en selectiebureaus beloven veel, maar als het op daadwerkelijk leveren van de juiste kandidaten aankomt blijft het stil. Bij de Vacature Makelaar niet! Sinds onze eerste samenwerking een paar maanden geleden hebben Martijn en Joost mij positief verrast door snel de juiste kandidaten aan te leveren op onze openstaande vacatures.

  • Margot Jansen, Regiomanager bij Univé Zuid-Nederland

YincQ

De juiste mensen vinden op het juiste moment is een vak apart. Wij zijn daarom zeer content met onze businesspartner De Vacature Makelaar. Wij merkten meteen al in de eerste contacten dat De Vacature Makelaar gevoel heeft voor onze innovatieve dienstverlening en wie daar bij zou kunnen passen. Aan de andere kant worden de kandidaten zorgvuldig begeleid in het sollicitatie- en aanname proces. Dit vinden wij zeer belangrijk. De Vacature Makelaar heeft een duidelijke toegevoegde waarde bij het verkennen, benoemen en vaststellen van de verwachtingen van werkgever en werknemer. Dank hiervoor tot zover!

  • Richard Teuns en Ronald Stolk, de ondernemers achter YincQ

Independer

Wij zijn erg blij met De Vacature Makelaar! Zij voelen goed aan welke kandidaten goed bij ons passen. De communicatie loopt erg soepel en afspraken worden nagekomen. Een mooie samenwerking!

Het resultaat: meerdere experts bij het team Blije Klant, die door de Vacature Makelaar zijn aangedragen.

  • Sharony Hosman, Operationeel Manager Blije Klant

Maak kennis met ons team.

Michiel van Witzenburg
Michiel van WitzenburgEigenaar
Ik hou van gezelligheid, borrels, series kijken en op z’n tijd mountainbiken maar ook mijn werk is mijn hobby. Naast dat we bezig zijn met onze recruitmentorganisatie zijn we altijd verder aan het zoeken naar mogelijkheden om ondernemers en directeuren te ontzorgen en adviseren op het gebied van recruitment en HR.
Martijn Reckman
Martijn ReckmanEigenaar
In 2017 ben ik met mijn oud-collega en huidig compagnon Michiel het avontuur aangegaan en is De Vacature Makelaar geboren. We hadden beiden al de nodige ervaring opgedaan en zagen hoe het ook anders kon. Een businessplan op een bierviltje ontstond…
Jorrit Drenth
Jorrit DrenthEigenaar
Tom Lamers
Tom LamersCoördinator hypotheken
Ik vind het belangrijk dat er op de werkvloer een juiste balans is tussen het serieuze gedeelte en een lolletje. Dat is bij De Vacature Makelaar zeker het geval!
Jeffrey Nijveen
Jeffrey NijveenTalent Consultant
Een baan krijgen is niet altijd even makkelijk en om mensen hierbij te kunnen helpen zorgt voor veel voldoening. Een groot gedeelte van ons leven brengen we door op het werk en het is dan ook cruciaal dat de juiste persoon op de juiste plek zit.
Kjeld Verhage
Kjeld VerhageRecruitment Consultant
Ik wil graag mijzelf ontwikkelen naar een stevige gepreks- en sparringspartner voor de klant, waar ik ook een scherp oog heb voor het financiële verhaal.
Benjamin Clement
Benjamin ClementRecruitment Consultant
Het leukst aan werken bij De Vacature Makelaar vind ik het spreken met kandidaten. En de collega’s. En de informele werksfeer! Oh ja, ik moet kiezen. Dan toch de kandidaten!
Luna Zigtema
Luna ZigtemaRecruitment Consultant
De werksfeer bij De Vacature Makelaar is erg fijn, het leukste aan het werk vind ik toch wel het contact met de kandidaten!
Christie Mook
Christie MookRecruitment Consultant
Het leukste aan recruitment vind ik iemand helpen met een nieuwe stap in hun carrière. Het contact en het meedenken in welke richting de kandidaat wil met zijn of haar carrière.
Marloes Broersen
Marloes BroersenRecruitment Consultant
Na jarenlang in het verzekeringswezen te hebben gewerkt, ben ik de uitdaging aangegaan om nu zelf mijn oud-collega’s te bemiddelen!
Louise van Brummen
Louise van BrummenRecruitment Consultant
Marco Misiewicz
Marco MisiewiczRecruitment Consultant
Jim de Koe
Jim de KoeOnline Marketeer
Vanaf het moment dat ik begon kreeg ik direct de ruimte en vertrouwen om te experimenteren en mijn creativiteit de vrije loop te laten. Dus dat heb ik gedaan!
Tony Stam
Tony StamRelatiemanager

Geïnteresseerd in onze eigen verhalen over de financiële- en recruitmentbranche? Lees onze blog! Geen saaie kwartaalrapporten, dat beloven we.