Mooie succesverhalen. Wij hebben er veel.

Maar als het aankomt op onze dienstverlening en kwaliteit, hebben we liever dat anderen vertellen wat ze van ons vinden. Lees hieronder een aantal referenties van partners of bekijk onze feature van RTL!

Univé

De samenwerking met De Vacature Makelaar is bijzonder prettig. De lijnen zijn kort en persoonlijk. Bovendien kennen ze de branche en doorgronden snel welk profiel past bij het bedrijf, de cultuur en de functie. Veel andere werving en selectiebureaus beloven veel, maar als het op daadwerkelijk leveren van de juiste kandidaten aankomt blijft het stil. Bij de Vacature Makelaar niet! Sinds onze eerste samenwerking heeft De Vacature Makelaar mij positief verrast door snel de juiste kandidaten aan te leveren op onze openstaande vacatures.

  • Margot Jansen, Regiomanager bij Univé Zuid-Nederland

Zicht

De Vacature Makelaar slaagt er in om veel van onze (lastige) vacatures, met succes in te vullen. Er wordt goed met ons meegedacht over de invulling van onze vacatures. De Vacature Makelaar weet inmiddels precies wat voor mensen goed bij Zicht passen. De samenwerking met onze contactpersoon Jeffrey verloopt fijn, korte lijnen, open en eerlijke communicatie, snelle opvolging en sparringpartner voor ons.

  • Manon Riphagen, HR-adviseur bij Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs

YincQ

De juiste mensen vinden op het juiste moment is een vak apart. Wij zijn daarom zeer content met onze businesspartner De Vacature Makelaar. Wij merkten meteen al in de eerste contacten dat De Vacature Makelaar gevoel heeft voor onze innovatieve dienstverlening en wie daar bij zou kunnen passen. Aan de andere kant worden de kandidaten zorgvuldig begeleid in het sollicitatie- en aanname proces. Dit vinden wij zeer belangrijk. De Vacature Makelaar heeft een duidelijke toegevoegde waarde bij het verkennen, benoemen en vaststellen van de verwachtingen van werkgever en werknemer. Dank hiervoor tot zover!

  • Richard Teuns en Ronald Stolk, de ondernemers achter YincQ

Independer

Wij zijn erg blij met De Vacature Makelaar! Zij voelen goed aan welke kandidaten goed bij ons passen. De communicatie loopt erg soepel en afspraken worden nagekomen. Een mooie samenwerking!

Het resultaat: meerdere experts bij het team Blije Klant, die door de Vacature Makelaar zijn aangedragen.

  • Sharony Hosman, Operationeel Manager Blije Klant

Maak kennis met ons team.

Michiel van Witzenburg
Michiel van WitzenburgEigenaar
Ik hou van gezelligheid, borrels, series kijken en op z’n tijd mountainbiken maar ook mijn werk is mijn hobby. Naast dat we bezig zijn met onze recruitmentorganisatie zijn we altijd verder aan het zoeken naar mogelijkheden om ondernemers en directeuren te ontzorgen en adviseren op het gebied van recruitment en HR.
Martijn Reckman
Martijn ReckmanEigenaar
In 2017 ben ik met mijn oud-collega en huidig compagnon Michiel het avontuur aangegaan en is De Vacature Makelaar geboren. We hadden beiden al de nodige ervaring opgedaan en zagen hoe het ook anders kon. Een businessplan op een bierviltje ontstond…
Jorrit Drenth
Jorrit DrenthEigenaar
Tom Lamers
Tom LamersRecruitment Coördinator
Ik vind het belangrijk dat er op de werkvloer een juiste balans is tussen het serieuze gedeelte en een lolletje. Dat is bij De Vacature Makelaar zeker het geval!
Marloes Broersen
Marloes BroersenRecruitment Consultant
Als ervaren recruiter binnen de financiële dienstverlening, ben ik gespecialiseerd in het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor allerlei verschillende rollen binnen de branche. Met mijn aanhoudende inzet en betrouwbaarheid, help ik onze business partners hun teams te versterken.

Leuk weetje; doordat ik jarenlang werkzaam ben geweest als binnendienstmedewerker, beschik ik over specifieke kennis en ervaring uit de verzekeringsbranche!

Marco Misiewicz
Marco MisiewiczRecruitment Consultant
Ik ben in 2021 begonnen bij De Vacature Makelaar, maar het voelt alsof het gisteren was. De stap naar recruitment sloot goed aan bij mijn achtergrond in HR en mijn persoonlijkheid.

De combinatie van een leuke werksfeer en een functie waarin je mensen écht helpt zorgt ervoor dat ik voldoening haal uit mijn werk!

Maarten de Waard
Maarten de WaardRecruitment Consultant
Nieuwe collega
Nieuwe collegaRecruitment Consultant
Ben jij een gedreven en energieke recruiter die het leuk vindt om de juiste talenten te verbinden met geweldige kansen?
Of heb je een passie voor de financiële sector en wil je topkandidaten verbinden met uitdagende carrières?

Kom ons team versterken en maak impact!

Geïnteresseerd in onze eigen verhalen over de financiële- en recruitmentbranche? Lees onze blog! Geen saaie kwartaalrapporten, dat beloven we.