Mooie verhalen. Wij hebben er veel. Maar als het aankomt op onze dienstverlening en kwaliteit, hebben we liever dat anderen vertellen wat ze van ons vinden. Lees daarom hieronder een paar referenties en meer over ons.

Univé

De samenwerking met De Vacature Makelaar is bijzonder prettig. De lijnen zijn kort en persoonlijk. Bovendien kennen ze de branche en doorgronden snel welk profiel past bij het bedrijf, de cultuur en de functie. Veel andere werving en selectiebureaus beloven veel, maar als het op daadwerkelijk leveren van de juiste kandidaten aankomt blijft het stil. Bij de Vacature Makelaar niet! Sinds onze eerste samenwerking een paar maanden geleden hebben Martijn en Joost mij positief verrast door snel de juiste kandidaten aan te leveren op onze openstaande vacatures.

  • Margot Jansen, Regiomanager bij Univé Zuid-Nederland

Romeo Financiële Diensten

Michiel en Martijn heb ik eind 2017 leren kennen, recent na hun start als De Vacature Makelaar.  Vanaf het begin was duidelijk dat de heren zeer serieus en gedreven waren om de organisatie waar ik destijds verantwoordelijk voor was te helpen bij het zoeken naar de juiste kandidaten voor verschillende functies. Dat heeft uiteindelijk gezorgd voor een zeer intensieve en succesvolle samenwerking waarbij De Vacature Makelaar diverse zeer goede kandidaten voor verschillende functies heeft kunnen leveren. De betrokkenheid (gemeende interesse in de organisatie en kandidaten; ook na plaatsing), wederzijds vertrouwen en pro-activiteit zijn maar een paar aspecten die mij zeer aanspraken.

De Vacature Makelaar heeft de kwaliteit om in korte termijn te voldoen aan de vraag om zeer goede kandidaten voor vaak specifieke vacatures te leveren. Een samenwerking is dan ook van harte aan te bevelen!

  • Tony Stam, voormalig directeur Huismerk

YincQ

De juiste mensen vinden op het juiste moment is een vak apart. Wij zijn daarom zeer content met onze businesspartner De Vacature Makelaar. Wij merkten meteen al in de eerste contacten dat De Vacature Makelaar gevoel heeft voor onze innovatieve dienstverlening en wie daar bij zou kunnen passen. Aan de andere kant worden de kandidaten zorgvuldig begeleid in het sollicitatie- en aanname proces. Dit vinden wij zeer belangrijk. De Vacature Makelaar heeft een duidelijke toegevoegde waarde bij het verkennen, benoemen en vaststellen van de verwachtingen van werkgever en werknemer. Dank hiervoor tot zover!

  • Richard Teuns en Ronald Stolk, de ondernemers achter YincQ

De Krediet Makelaar

Vroeger dachten wij dat het beter was om zelf op zoek te gaan naar de juiste mensen. Tegenwoordig lukt dat nog maar heel soms. Als we dan terugkijken hoeveel tijd en geld het ons heeft gekost, dan is het inhuren van een specialist zoals De Vacature Makelaar vele malen interessanter.

Sinds de samenwerking met De Vacature Makelaar merken wij dat hun kennis en ervaring met de financiële branche ons enorm vooruit helpt. Ze vinden de juiste kandidaat op de juiste plaats, vaak al binnen 1 of 2 gesprekken. Kortom: Voor ons geen eigen werving & selectie meer, maar alles via De Vacature Makelaar.

Independer

Wij zijn erg blij met De Vacature Makelaar! Zij voelen goed aan welke kandidaten goed bij ons passen. De communicatie loopt erg soepel en afspraken worden nagekomen. Een mooie samenwerking!

Het resultaat: meerdere experts bij het team Blije Klant, die door de Vacature Makelaar zijn aangedragen.

  • Sharony Hosman, Operationeel Manager Blije Klant

Maak kennis met ons team.

Michiel van Witzenburg
Michiel van WitzenburgEigenaar
Ik hou van gezelligheid, borrels, series kijken en op z’n tijd mountainbiken maar ook mijn werk is mijn hobby. Naast dat we bezig zijn met onze recruitmentorganisatie zijn we altijd verder aan het zoeken naar mogelijkheden om ondernemers en directeuren te ontzorgen en adviseren op het gebied van recruitment en HR.
Martijn Reckman
Martijn ReckmanEigenaar
In 2017 ben ik met mijn oud-collega en huidig compagnon Michiel het avontuur aangegaan en is De Vacature Makelaar geboren. We hadden beiden al de nodige ervaring opgedaan en zagen hoe het ook anders kon. Een businessplan op een bierviltje ontstond…
Rogier de Groot
Rogier de GrootRecruitment Coördinator
Het leukst aan recruitment vind ik het contact met mensen en het samenbrengen van vraag en aanbod. Ook wel eens als het op papier niet helemaal leek te passen.
Tom Lamers
Tom LamersRecruitment Consultant
Ik vind het belangrijk dat er op de werkvloer een juiste balans is tussen het serieuze gedeelte en een lolletje. Dat is bij De Vacature Makelaar zeker het geval!
Roy Bouman
Roy BoumanRecruitment Consultant
Het leukste is dat je echt mensen kan helpen aan een belangrijke stap in hun leven. Soms zijn mensen ongelukkig in hun huidige functie of zitten ze al langere tijd zonder baan. Deze mensen helpen aan een nieuwe leuke en uitdagende baan geeft heel veel voldoening.
Jeffrey Nijveen
Jeffrey NijveenTalent Consultant
Een baan krijgen is niet altijd even makkelijk en om mensen hierbij te kunnen helpen zorgt voor veel voldoening. Een groot gedeelte van ons leven brengen we door op het werk en het is dan ook cruciaal dat de juiste persoon op de juiste plek zit.
Kjeld Verhage
Kjeld VerhageRecruitment Consultant
Ik wil graag mijzelf ontwikkelen naar een stevige gepreks- en sparringspartner voor de klant, waar ik ook een scherp oog heb voor het financiële verhaal.
Jim de Koe
Jim de KoeOnline Marketeer
Vanaf het moment dat ik begon kreeg ik direct de ruimte en vertrouwen om te experimenteren en mijn creativiteit de vrije loop te laten. Dus dat heb ik gedaan!
Benjamin Clement
Benjamin ClementRecruitment Consultant
Het leukst aan werken bij De Vacature Makelaar vind ik het spreken met kandidaten. En de collega’s. En de informele werksfeer! Oh ja, ik moet kiezen. Dan toch de kandidaten!
Tony Stam
Tony StamRelatiemanager

Geïnteresseerd in onze eigen verhalen over de financiële- en recruitmentbranche? Lees onze blog! Geen saaie kwartaalrapporten, dat beloven we.