Wij vinden de beste (en leukste) medewerkers voor jouw bedrijf.

Wij zijn jouw partner op het gebied van werving & selectie. Maar ook voor uitzenden, detacheren, opleiden of payrollen kun je bij ons terecht.

In alles wat wij doen, staat persoonlijk contact centraal. Met jou, maar ook met jouw nieuwe medewerker. Alleen zó kunnen wij een perfecte match maken. Onze aanpak is praktisch, eenvoudig en slim. Wij willen weten wie jullie zijn, wat het DNA is van jullie bedrijf. Vervolgens gaan wij op zoek. In ons netwerk van kandidaten zoeken wij naar het profiel dat bij jouw bedrijf past. Hebben wij een geschikte kandidaat gevonden? Dan zorgen we ervoor dat hij of zij op korte termijn bij jullie aan tafel zit.

Tom

Onze kenmerken.

  • We zijn ontstaan uit een grote detacheerder, waar we merkten dat de dienstverlening beter kon: persoonlijker en effectiever. We leren de opdrachtgever en kandidaten écht kennen om betere matches te kunnen maken.
  • We zijn specialist in het Wft-domein en beschikken over onze Wft Basis papieren. We zijn experts door onze mix van ervaren personeel enerzijds uit recruitment en anderzijds uit de branche.
  • We blijven actief op de hoogte van wat er speelt in de branche. Zo lanceerden we een whitepaper over de stand van de financiële dienstverlening.
  • We doen veel zaken met zowel kleine intermediairs als grote partijen (Univé, Zicht, VCN, etc.).
  • We denken creatief mee met de behoeftes van de klant in de context van de staat van de arbeidsmarkt. We leiden ook zelf mensen op als we het schaap met de vijf poten niet kunnen vinden.

Duidelijk over onze kosten.

Wij zijn vooraf duidelijk over onze kosten. En onze tarieven behoren tot de laagste in de markt. Beloofd.

Ben je overtuigd? Laat ons jouw kandidaten vinden.

Wij gaan graag voor jouw bedrijf aan de slag. Door op zoek te gaan naar de beste kandidaat voor jouw openstaande vacatures. Ben je geinteresseerd in een kennismaking? Laten we een kop koffie drinken. We maken kennis en leggen je precies uit wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact met ons op