Vacature alert: Recruitment Consultant gezocht!

Als Recruitment Consultant ben je bij De Vacature Makelaar op de juiste plek! We zijn een persoonlijk recruitmentbureau gericht op de financiële dienstverlening. We groeien als kool, omdat we alles nét even anders doen en geen dag hetzelfde is. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn hier de sleutelwoorden. Om 9 uur ’s ochtends starten we gezamenlijk een videocall om de dagelijkse zaken, het weekend en de nieuwe sokken van je collega te bespreken. Je kunt de dag precies indelen zoals jij fijn vindt.

Veel vrijheid dus, maar nog meer verantwoordelijkheid. Als Recruitment Consultant zorg je dat de perfecte kandidaat terechtkomt bij de juiste relatie. Je bent de cupido binnen de financiële dienstverlening! Om de perfecte match te maken benader je potentiële kandidaten, voer je persoonlijke en inhoudelijke kennismakingsgesprekken en zorg je er voor dat je een kandidaat door en door kent. In alles wat je doet is de persoonlijke relatie en vertrouwensband met zowel de kandidaat als relatie prioriteit nummer één. Vanaf het eerste moment beheer je de relaties binnen je eigen klantenportefeuille. Wanneer een kandidaat mag starten bij een opdrachtgever vier je dit samen met je collega’s, kandidaat en klant. En zo is het cirkeltje weer rond.

Op ons kantoor in Uitgeest wordt normaliter hard gewerkt, maar nog harder getafeltennist. Aan de tafeltennistafel zijn alle negen collega’s erg fanatiek! Maar áls we dan hard aan het werk zijn, dan zetten wij ons samen in om volgens de werkwijze van De Vacature Makelaar bestaande en nieuwe klanten te ontzorgen. We groeien elke dag en daar help jij aan mee. Sterker nog, je krijgt volop de mogelijkheid om mee te denken met de verdere groei van De Vacature Makelaar.

Als Recruitment Consultant ben je:

  • Leuk en gezellig;
  • Enthousiast om te werken in de recruitment, ervaring is niet nodig, rekruteren kun je leren!;
  • Geïnteresseerd in of affiniteit met de financiële dienstverlening;
  • Klantgericht!!!! en communicatief vaardig.

Als Recruitment Consultant krijg je:

  • Een marktconform salaris en interessante bonusregeling;
  • Uitstekend inwerktraject en ‘coaching on the job’;
  • Macbook en smartphone;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Gezellige (vrijdag)middagborrels en (on)gezonde lunches.

Ben jij de Recruitment Consultant die ons team wilt versterken? Of ken jij iemand die dit zou willen? Mail Martijn op martijn@devacaturemakelaar.nl of bel naar 06-15121048