Ben jij als financieel adviseur op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan ben je op de juiste plek! Bij Hypotheek Visie kun jij als ambitieuze adviseur jouw ideale loopbaanpad volgen. Ben je momenteel in loondienst maar wil je meer vrijheden en verantwoordelijkheden? Of heb je een eigen onderneming waar je meer rendement uit wil halen? Lees dan verder hoe Hypotheek Visie je hierbij kan helpen!

Samenwerken met Hypotheek Visie is als thuiskomen. Of je nu direct volle bak franchisenemer wil worden of juist wil beginnen in loondienst, alles is mogelijk. Wat het belangrijkst is, is dat je ambitieus bent. Je wil doorpakken naar het volgende niveau en streeft er altijd naar om de beste service te leveren. Voel jij je al aangesproken? Dan wil Hypotheek Visie jou héél graag helpen om deze stappen te maken.

Franchisenemer worden met een concept dat voor jóu werkt

Hypotheek Visie LITE is een franchiseconcept waarin je tegen lage kosten een eigen bedrijf kunt runnen. Als franchisenemer geniet je de voordelen van een partnership met een gerenommeerde naam in de hypotheekadviesmarkt en deel je mee met hun vooruitstrevende fin-tech-ontwikkelingen van het merk. Hypotheek Visie gaat er alles aan doen om jou succesvol te laten zijn met je omzet, leads, kwaliteit en deskundigheid. Ook krijg je hulp van een team van professionals. Met Hypotheek Visie LITE wordt ondernemen eenvoudiger, rendabeler en, niet onbelangrijk, leuker!

Op de dag dat jij begint hebben wij alles al voor je geregeld. De afdeling marketing zet jouw franchise op de kaart en zorgt ervoor dat je agenda gevuld is. Backoffice regelt alle administratieve en financiële randzaken. En dan natuurlijk jijzelf: met jouw expertise lever je kwalitatieve hypotheekadviezen af en zorg je voor blije gezichten.

Dan natuurlijk de financiën. De belangrijkste zaken op een rijtje:

  • Zeer lage afdracht
  • Lage vaste formule- en dossierkosten
  • Volledig marketingbudget
  • Voordelige leads en adviessoftware
Bekijk de vacature voor franchise!

Ervaring opdoen in loondienst, zodat je een echte expert wordt

Werk je het liefst in een team van adviseurs met de zekerheid van vaste loondienst? Of wil je niet zomaar het diepe in springen van een franchise en eerst de bedrijfscultuur en de mensen leren kennen? Dan is loondienst bij een van onze Flagship kantoren een uitstekende keuze!

Samen met het team zet je de schouders onder de commerciële doelstellingen. Je hebt direct contact met klanten en begeleidt hen bij hun vragen. Je vertaalt hun wensen naar een integer en kwalitatief hoogwaardig advies. Daarnaast bemiddel je op het gebied van pensioenen en aanverwante verzekeringen. Hypotheekadvies is volgens ons méér dan een krediet; je gaat een relatie aan met de klant voor de lange termijn.

Bekijk de vacature voor loondienst!

Waarom niet ‘best of both worlds’?

Voel je je nog niet helemaal klaar om franchisenemer te worden of twijfel je nog? Kies dan voor de ideale tussenoplossing: 1 jaar loondienst waarin je wordt klaargestoomd voor jouw overstap naar het LITE model! In jouw eerste jaar werk je bij één van de Flagship kantoren en leer je het bedrijf, de bedrijfsvisie en natuurlijk je collega’s goed kennen. Mocht je na dit jaar (nog) geen stap naar LITE willen zetten, niet getreurd: de keuze is volledig aan jou.

Solliciteer direct!

Volg bij Hypotheek Visie jouw ideale loopbaanpad!

Al overtuigd?

Bijna overtuigd? Wij hebben nog vijf redenen waarom jij je moet aansluiten bij Hypotheek Visie!

  1. Je werkt onder een succesvolle merknaam. We hebben in ruim 29 jaar al duizenden klanten bemiddeld en zijn de nummer 3 hypotheekadviesketen van Nederland.
  2. Wij streven net als jou écht naar kwaliteit. Klanten geven ons een 9,5 op basis van duizenden reviews.
  3. Innovatie staat bij Hypotheek Visie hoog in het vaandel. We ondersteunen je dan ook door middel van de nieuwste ontwikkelingen in fin-tech.
  4. Bij Hypotheek Visie staan 40 specialisten voor je klaar. Zo kun jij je blijven focussen op waar je goed in bent én wat je leuk vindt: het klantcontact.
  5. Directe aanstellingen bij 35 aanbieders.

Solliciteer direct!